Een erfafscheiding is meer dan een omheining

De aanleg van een erfafscheiding is meer dan alleen een omheining plaatsen. Het is namelijk medebepalend voor de hele sfeer van uw tuin. Bovendien zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Wilt u bijvoorbeeld een open tuin of wilt u juist privacy ervaren? Wilt u een natuurlijke afscheiding of kiest u liever een onderhoudsvrije afscheiding? Onze vakkundige hoveniers staan voor u klaar om u hierin te adviseren en een goede tuinafscheiding bij u te plaatsen!

Waarom uw erf afscheiden?

Er zijn tal van redenen te bedenken om uw erf te omheinen. Deze redenen zijn afhankelijk van uw eigen voorkeuren. Door uw erf af te scheiden creëert u bijvoorbeeld privacy of veiligheid. Wij denken graag met u mee en verzorgen een mooie erfafscheiding die past bij uw tuin en uw voorkeuren.

Aanleg erfafscheiding
Soorten erfafscheiding

Soorten erfafscheiding

Een houten schutting, een ijzeren hek of natuurlijke afscheiding door middel van beplanting. Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om het afscheiden van uw erf. Bij de aanleg van erfafscheiding is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Te denken valt aan de regelgeving omtrent het afscheiden van uw erf, het karakter van de omgeving en de hoeveelheid onderhoud die u aan de erfafscheiding wilt besteden. Wij begrijpen dat de keuze voor een geschikte afscheiding lastig kan zijn. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan materialen en producten. Wij denken graag met u mee en adviseren u over praktische en decoratieve oplossingen.

Duurzaamheid

Bij NWG Hoveniers hechten wij veel waarde aan duurzaamheid. Zeker bij de aanleg van erfafscheiding is het belangrijk om de juiste materialen te gebruiken. Materialen die duurzaam zijn en bestand tegen alle weersomstandigheden. Er zijn veel mogelijkheden voor een duurzame erfafscheiding. Meer weten over alternatieven voor duurzame oplossingen? Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden van onze duurzame producten!

Naast de aanleg van erfafscheiding zijn onze hoveniers ook gespecialiseerd in de aanleg van tuinen, sierbestrating, vijvers of bedrijfstuinen.

Zoekt u een ervaren hovenier om een erfscheiding te plaatsen?

Of wilt u liever vrijblijvend advies? Beide opties zijn uiteraard mogelijk!