Uw tuin in optimale conditie met tuinonderhoud

Een mooi ontworpen en aangelegde tuin verdient het juiste onderhoud. Of u nu een kleine of grote tuin heeft, uw tuin vraagt het hele jaar om onderhoud. Immers, goed tuinonderhoud is een voorwaarde voor een tuin die het hele jaar mooi blijft. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw tuin niet zelf wilt onderhouden. NWG Hoveniers neemt u graag het werk uit handen.

U kunt ons inschakelen bij de volgende werkzaamheden rondom het onderhouden van uw tuin:

  • Periodiek tuinonderhoud

  • Eenmalig onderhoud/achterstallig onderhoud

  • Vakantie onderhoud tuin

  • Voor-, najaar- en winterklaar maken van uw tuin

Tuinonderhoud
Tuinonderhoud

Eenmalig of periodiek tuinonderhoud

Maatwerk en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden uw wensen en voorkeuren belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld volledig ontzorgd worden of wilt u zelf deels uw tuin onderhouden? Alles is mogelijk en bespreekbaar! U kunt ons inschakelen voor eenmalig (achterstallig) tuinonderhoud, maar we kunnen ook periodiek onderhoud van uw tuin verzorgen. Welke optie uw voorkeur ook heeft, wij denken graag met u mee.

Vakantie onderhoud tuin

Gaat u voor kortere of langere tijd op vakantie? Moet u op zakenreis of overwintert u in het buitenland? Maak dan gebruik van onze service tijdens vakanties. Onze vakantieservice is op maat. Vooraf bespreken wij de duur en omvang van de werkzaamheden. Wij kunnen uw gazon maaien en u ook het volledige onderhoud uit handen nemen. Verleng uw vakantiegevoel en laat NWG Hoveniers u ontzorgen door uw tuin te verzorgen.

Voor-, najaar- en winterklaar maken van uw tuin

Elk seizoen vraagt om een andere vorm van onderhoud. Sommige planten moeten gesnoeid worden vóór de winter, terwijl het voor andere beplanting beter is om in het voorjaar te snoeien. Onze groenspecialisten hebben ruime ervaring en weten precies wat uw tuin in elk seizoen nodig heeft. Daarnaast beschikken wij over een groot scala aan materialen en zijn wij in staat alle werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Door NWG Hoveniers in te schakelen is uw tuin het hele jaar door in optimale conditie.

Wij werken met een vaste groep groenspecialisten aan uw tuin, zodat de betrokkenheid met uw tuin en de aansluiting op uw wensen optimaal is. Een tuin zonder gedoe. Daar zorgen wij voor.

Tuinonderhoud uitbesteden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe wij in de praktijk uw tuin onderhouden?