Een bedrijfstuin: het visitekaartje van uw bedrijf

Een prachtig aangelegde bedrijfstuin draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf en is een visitekaartje naar uw klanten en bezoekers. Wilt u een goede eerste indruk achterlaten bij uw klanten en bezoekers? Laat uw bedrijfstuin aanleggen door NWG Hoveniers. Onze vakkundige hoveniers zijn ervaren en weten hoe ze dit moeten aanpakken.

Aanleg bedrijfstuinen

Het aanleggen van bedrijfstuinen vraagt om een hele andere aanpak dan de aanleg van een particuliere tuin. Een bedrijfstuin heeft verschillende functies. Zo bepaalt een bedrijfstuin de allereerste indruk op uw bezoekers. Ook voor uw medewerkers kan de tuin een fijne ontmoetingsplek zijn. Het is van belang om hier in het ontwerp rekening mee te houden bijvoorbeeld door een terras aan te leggen. Een bedrijfstuin moet verzorgd en onkruidvrij zijn. De keuze van de beplanting is daarin essentieel. U wilt natuurlijk het hele jaar door een representatieve uitstraling en kleur in uw bedrijfstuin terugzien en niet alleen in de zomer. De vormgeving en kleur spelen een belangrijke rol bij de aanleg van een bedrijfstuin. Zo is het mogelijk om bedrijfskleuren terug te laten komen in de beplanting.

Bedrijfstuinen
Trilplaat sierbestrating

Onze werkwijze bij het aanleggen van bedrijfstuinen

Bij NWG Hoveniers staat persoonlijk contact en maatwerk centraal. Om te kunnen garanderen dat uw bedrijfstuin voldoet aan uw voorkeuren vindt er vooraf een oriëntatiegesprek plaats. In dit gesprek bespreken wij al uw ideeën.  Aan de hand van dit gesprek geven wij een passend advies en presenteren wij het ontwerp. Onze hoveniers gaan vervolgens aan de slag met het aanleggen van uw bedrijfstuin. Wij beschikken over een groot en flexibel team van vakkundige hoveniers met ruime ervaring en expertise. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan materialen waardoor wij in staat zijn om alle werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren.

Bedrijfstuinen onderhouden

Iedere tuin heeft onderhoud nodig. Onze groenspecialisten ontzorgen u graag zodat u jarenlang plezier blijft beleven aan uw bedrijfstuin. Van het aanleggen van een bedrijfstuin tot het onderhouden van een bedrijfstuin, NWG Hoveniers biedt een totaaloplossing. Wilt u meer weten over het zakelijk tuinonderhoud door NWG Hoveniers? Bekijk dan onderhoud bedrijfstuinen.

Wat zijn uw ideeën voor uw zakelijk groen?

Wij adviseren u graag. Nog geen concrete ideeën? Geen probleem, vrijblijvend sparren kan ook. Wij denken graag met u mee!