Het realiseren van uw droomtuin

Een tuin kan enorm bijdragen aan uw woonplezier. Wanneer u heeft besloten een nieuwe tuin aan te willen leggen, komt er veel op u af. Voor tuinaanleg Steenwijk maar ook heel Noord-Nederland moet u bij NWG Hoveniers zijn! Met onze professionele aanpak ontzorgen wij u van A tot Z, zodat u geen omkijken meer heeft naar de aanleg van uw tuin. Onze hoveniers beschikken over de juiste vakkennis, ervaring en materialen. De passie voor ons vak gaat u terugvinden in uw tuin.

De eerste stap: een tuinontwerp

Er komt veel kijken bij de aanleg van een nieuwe tuin. Het is daarom van belang om hier van tevoren goed over na te denken. Wist u bijvoorbeeld dat de materiaalkeuze invloed heeft op de hoeveelheid onderhoud die uw tuin nodig heeft? Als u langere tijd van uw tuin wilt genieten, laat uw tuin dan door ons ontwerpen. Wij werken met vakmensen, specialisten met passie, die onmisbaar zijn in het verwezenlijken van uw ultieme tuin.

Tuinaanleg Steenwijk
NWG Hoveniersbedrijf tuinaanleg Steenwijk

Werkzaamheden omtrent tuinaanleg

Wij worden er gelukkig van u volledig te ontzorgen door het gehele proces van tuinaanleg uit handen te nemen. NWG Hoveniers beschikt over een vakkundig en bekwaam team, moderne machines en kwalitatief goede materialen. Dankzij onze jarenlange ervaring en investering in de juiste mensen en materialen zijn wij in staat om alle werkzaamheden zelf uit te voeren. Of het nu gaat om het plaatsen van schuttingen en pergola’s, de aanleg van beplanting of sierbestrating, we doen het allemaal. Door de brede inzetbaarheid van NWG Hoveniers leveren wij snel een vakkundig en prachtig eindresultaat op. Kortom, met NWG Hoveniers bent u verzekerd van een zorgeloze en hoogwaardige tuinaanleg.

Onze werkwijze

Wij hebben één belang en dat is dat uw droomtuin gerealiseerd wordt zoals u het bedoeld heeft. Ons streven is om uw verwachtingen niet alleen te evenaren, maar ook te overtreffen. Daarnaast vinden we het van groot belang om de planning van de werkzaamheden van tevoren en gedurende de aanleg met u te bespreken. Zo blijft u op de hoogte van de voortgang en komt u niet voor verrassingen te staan. Na oplevering van uw nieuwe tuin ontvangt u de nodige informatie over het onderhouden van uw tuin. Hierdoor blijft u jarenlang genieten van uw tuin. Heeft u zelf geen groene vingers? Of bent u op zoek naar ondersteuning bij het onderhouden van uw tuin? Onze professionals staan direct voor u klaar en nemen het werk graag voor u uit handen.

Een nieuwe tuin waar u heerlijk kunt ontspannen

Kijkt u uit naar een prachtige nieuwe tuin waar u heerlijk kunt ontspannen? Neem vrijblijvend contact met ons op.