Uw droomtuin begint bij een uniek tuinontwerp

Bent u ook zo benieuwd hoe wij uw huidige tuin kunnen omtoveren tot uw droomtuin? Of zoekt u een hovenier die uw ideeën in een prachtig ontwerp kan vertalen? Laat dan bij ons uw persoonlijke tuinontwerp ontwikkelen! Van een kleine voortuin tot een compleet dakterras: wij creëren verrassende ontwerpen voor alle soorten tuinen.

Een uniek tuinontwerp
NWG Hoveniers in overleg met klant

Waarom een tuinontwerp?

Bij de aanleg van een nieuwe tuin wordt het laten maken van een ontwerp soms als overbodig gezien. Toch is een ontwerp cruciaal voor het aanleggen van een tuin. Er zijn verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. Wist u bijvoorbeeld dat het bij het kiezen van de beplanting van belang is om rekening te houden met het vochtgehalte van de grond en de hoeveelheid schaduw of zon? Onze specialisten in groenvoorziening brengen deze belangrijke factoren voor u in kaart. Zij hebben ruime kennis en ervaring, oog voor detail en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tuintrends en styling.

Uw tuinwensen centraal

Een nieuw tuinontwerp begint bij ons met goed luisteren. Samen plannen we een afspraak in om kennis te maken en u beter te leren kennen. We willen graag zien, waar en hoe u leeft en horen graag uw voorkeuren. In uw zoektocht naar uw ultieme tuin heeft u waarschijnlijk al allerlei ideeën. Wellicht heeft u behoefte aan een tuin waar u tot rust kunt komen, wilt u een tuin met voldoende speelruimte voor uw kinderen of wilt u in uw tuin met vrienden genieten van een heerlijke BBQ.

Door goed naar u te luisteren en de juiste vragen te stellen, komen wij samen tot een origineel ontwerp dat echt bij u past. Vervolgens bespreken wij het tuinontwerp met u. Toch liever nog wat aanpassingen? Geen probleem! Wij zijn flexibel en doen er alles aan om voor u een passend ontwerp te presenteren, zodat u met vertrouwen uitkijkt naar de volgende stap: de aanleg van uw tuin.

Heeft u een tuinwens?

Heeft u een tuinwens? Wij laten hem graag in vervulling gaan. Neem gerust contact met ons op.