NWG Hoveniers uit Steenwijk is hét toonaangevende hoveniersbedrijf van Noord-Nederland. Of het nu gaat om het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van tuinen, bij onze trotse specialisten is uw project in goede handen. Met meer dan 150 groenmedewerkers die dagelijks vol enthousiasme op pad gaan, bieden wij ruime ervaring en expertise. Hierdoor zijn we flexibel en in staat om te schakelen bij elk groen vraagstuk. Elk groenproject laat ons hart sneller kloppen, en we zetten ons met passie in om uw tuinwensen te realiseren. Kortom, kies voor NWG Hoveniers en ervaar de topkwaliteit en bevlogenheid die wij in elk project leggen.

Waarom NWG Hoveniers?

Klanten waarderen NWG Hoveniers om de persoonlijke aanpak. Wij houden rekening met uw wensen en behoeften en bespreken vooraf de planning met u. Zo blijft u op de hoogte van de voortgang en komt u niet voor verrassingen te staan. Afspraak is afspraak, de lijnen zijn kort en onze service houdt niet op als de tuin is aangelegd of het onderhoud is gedaan. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan materialen waardoor wij in staat zijn om alle werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Bovendien streven wij ernaar om u volledig te ontzorgen, want dat zit nu eenmaal in onze aard.

NWG Hoveniers in overleg met klant
NWG Hoveniers aanleg sierbestrating

Maatschappelijk verantwoord hoveniersbedrijf

Wist u dat als u NWG Hoveniers inschakelt u bijdraagt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wij combineren het prachtige hoveniersvak met aandacht voor mensen.

NWG Hoveniers uit Steenwijk is meer dan zomaar een hoveniersbedrijf. Wij zijn een leerwerkbedrijf met een sociale missie. Alle opdrachten worden uitgevoerd door mensen van de NoordWestGroep. Onze professionele, vakbekwame allround hoveniers begeleiden hen in hun werk. Door samen te werken met NWG Hoveniers geeft u onze gemotiveerde medewerkers de kans om hun talenten te ontwikkelen op het gebied van het hoveniersvak. Op deze manier leren zij het hoveniersvak met zijn vele facetten en werken ze aan hun beroepsvaardigheden. Met onze praktijkgerichte aanpak bieden wij hen een springplank naar een reguliere baan in de maatschappij. Concluderend, door te kiezen voor NWG Hoveniers levert u niet alleen een bijdrage aan een groene en duurzame leefomgeving, maar ook aan de ontwikkeling en integratie van gemotiveerde medewerkers in de samenleving.

Duurzaamheid

Bij NWG Hoveniers hechten wij veel waarde aan duurzaamheid, gezien onze liefde voor natuur en onze aandacht voor kwaliteit. Zo (her)gebruiken wij zo veel mogelijk materialen en scheiden we de afvalstromen in uw tuin. Ook maken wij gebruik van biologisch afbreekbare bestrijdingsmiddelen. Bovendien staan wij voor een toekomstbestendige tuin en omgeving. Onze vakkundige hoveniers zijn qua kennis up-to-date en weten alles over de nieuwste duurzame trends, zoals het realiseren van groene (sedum) daken. Wij adviseren u graag over maatschappelijk verantwoorde oplossingen. Kortom, bij NWG Hoveniers streven we naar een groene en milieubewuste benadering in al onze tuinprojecten.

NWG Hoveniers hecht veel waarde aan duurzaamheid