NWG Hoveniers is hét hoveniersbedrijf van Noord-Nederland. Of het nou gaat om het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van tuinen, het is bij onze trotse specialisten in goede handen. Meer dan 150 groenmedewerkers zijn dagelijks vol enthousiasme op pad. Zij hebben ruime ervaring en expertise waardoor wij flexibel zijn en kunnen schakelen op welk groen vraagstuk dan ook. Ons hart gaat sneller kloppen van elk groenproject.

Waarom NWG Hoveniers?

Klanten waarderen ons om onze persoonlijke aanpak. Wij houden rekening met uw wensen en behoeften en bespreken vooraf de planning met u. Zo blijft u op de hoogte van de voortgang en komt u niet voor verrassingen te staan. Afspraak is afspraak, de lijnen zijn kort en onze service houdt niet op als de tuin is aangelegd of het onderhoud is gedaan. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan materialen waardoor wij in staat zijn om alle werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Wij ontzorgen u graag, dat zit nu eenmaal in onze aard.

Overleg met klant
Aanleg sierbestrating

Maatschappelijk verantwoord hoveniersbedrijf

Wist u dat als u NWG Hoveniers inschakelt u bijdraagt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wij combineren het prachtige hoveniersvak met aandacht voor mensen.

NWG Hoveniers is een leerwerkbedrijf. Alle opdrachten worden uitgevoerd door mensen van de NoordWestGroep. Wij werken met professionele, vakbekwame allround hoveniers die onze mensen begeleiden. Door samen te werken met NWG Hoveniers geeft u onze gemotiveerde medewerkers de kans om hun talenten te ontwikkelen op het gebied van het hoveniersvak. Op deze manier leren zij het hoveniersvak met zijn vele facetten en werken ze aan hun beroepsvaardigheden. Met onze praktijkgerichte aanpak bieden wij hen een springplank naar een reguliere baan in de maatschappij.

Duurzaamheid

Bij NWG Hoveniers hechten wij veel waarde aan duurzaamheid gezien onze liefde voor natuur en onze aandacht voor kwaliteit. Zo (her)gebruiken wij zo veel mogelijk materialen en scheiden we de afvalstromen in uw tuin. Ook maken wij gebruik van biologisch afbreekbare bestrijdingsmiddelen. Wij staan voor een toekomstbestendige tuin en omgeving. Onze vakkundige hoveniers zijn qua kennis up-to-date en weten alles over de nieuwste duurzame trends, zoals het realiseren van groene (sedum) daken. Wij adviseren u graag over maatschappelijk verantwoorde oplossingen.

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid