Sierbestrating bepalend voor de uitstraling

De aanleg van sierbestrating is een belangrijk onderdeel van iedere tuin, het is namelijk bepalend voor de uitstraling van uw tuin. Maar dat niet alleen, de juiste bestrating heeft ook een functionele rol zoals het toegankelijker maken van uw tuin. De aanleg van sierbestrating is fysiek zwaar werk dat niet onderschat moet worden. Daarnaast is er specialistische kennis en expertise nodig voor het beste eindresultaat. Hoe fijn is het als professionals u dat uit handen kunnen nemen? NWG Hoveniers beschikt over vakkundige specialisten en een ruim assortiment aan materialen. Hierdoor leggen wij de bestrating professioneel bij u aan en realiseren wij een prachtig eindresultaat.

Aanleg sierbestrating

Het kiezen van sierbestrating

Bij de aanleg van sierbestrating is de keuze van de tegels een belangrijk onderdeel. Er zijn verschillende soorten tegels te onderscheiden zoals beton, natuursteen of grind. Bovendien vragen deze materialen allemaal om een andere techniek en andere legverbanden. Voor het kiezen van de juiste bestrating spelen uw persoonlijke wensen een belangrijke rol. Daarnaast moet er ook rekening worden gehouden met de ondergrond en de praktische functie van de bestrating. Elk soort tegel heeft immers zijn eigen voor- en nadelen. Wij adviseren u graag over de juiste steen qua materiaal en uitstraling. Bij het ontwerp en de materiaalkeuze houden we altijd rekening met de tuin én uw woning. Doordat onze hoveniers over de juiste kennis en materialen beschikken, bent u verzekerd van sierbestrating waar u jarenlang plezier van heeft.

Diensten sierbestrating

Wij leveren de volgende diensten als het gaat om de aanleg van sierbestrating:

  • Oprit bestraten
  • Parkeerplaats bestraten
  • Halfverharding of split
  • Bestrating tuinterras
  • Terras met keramische tegels
  • Aanleg onkruidvrije bestrating
  • Herbestrating
  • Egaliseren ondergrond

Aanleg sierbestrating door NWG Hoveniers

Voordat wij beginnen met de aanleg van uw sierbestrating vindt er een oriënterend gesprek plaats. Tijdens dit gesprek zijn we benieuwd naar uw ideeën. Wat u voor ogen heeft, dat is voor ons het belangrijkste uitgangspunt. Samen bespreken we de mogelijkheden die naadloos aansluiten op uw wensen. Wij geven u de gelegenheid om inspiratie op te doen en voorzien u van advies op basis van onze ervaring en expertise. Vervolgens gaan onze specialisten aan de slag.

Sierbestrating aanleggen?

U kunt zonder zorgen de complete bestrating uit handen geven!
Wij helpen u graag.