Ervaar het gemak: onderhoud van uw bedrijfstuin

Is uw huidige bedrijfstuin naar wens, maar wilt u ontzorgd worden in het onderhoud? Schakel dan de professionals van NWG Hoveniers in en ervaar het gemak van echt goed tuionderhoud waarbij alles voor u wordt geregeld. Van volledig onderhoud tot een eenmalige voorjaarsbeurt: bij NWG Hoveniers staat een team van vakkundige hoveniers voor u klaar. Doordat onze hoveniers over de juiste kennis en ervaring beschikken, bent u verzekerd van jarenlang tuinplezier!

Onderhoud bedrijfstuinen

Werkzaamheden onderhoud bedrijfstuinen

Bij het onderhouden van een bedrijfstuin zijn er veel verschillende werkzaamheden die wij uitvoeren. Alles om ervoor te zorgen dat uw bedrijfstuin positief bijdraagt aan de uitstraling van uw bedrijf. Werkzaamheden die wij onder andere uitvoeren als het gaat om het onderhoud van bedrijfstuinen zijn:

  • Dakgoten schoonmaken

  • Bemesten

  • Vegen

  • Onkruid-, ongedierte-, en gladheidsbestrijding

NWG Hoveniersbedrijf onderhoud bedrijfstuinen

Onze werkwijze

Hoewel we bij het ontwerpen van een bedrijfstuin rekening houden met het onderhoud, heeft ook een bedrijfstuin onderhoud nodig. Bij NWG Hoveniers beschikken wij over een groot team van vakkundige hoveniers. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan materialen zoals zitmaaiers en veegmachines zodat wij alle werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren. Op basis van uw behoeften stellen wij een onderhoudsplan op. In dit plan staat beschreven wanneer wij welke werkzaamheden gaan uitvoeren. Op deze manier onderhouden onze hoveniers een aantal keren per jaar uw zakelijk groen zodat u het hele jaar verzekerd bent van een representatieve bedrijfstuin. Heeft u de voorkeur om niet met een onderhoudsplan te werken? Geen probleem. Onderhoud op afroep kan ook. Door de omvang van ons bedrijf kunnen we snel schakelen en inplannen.

Bedrijfstuin aanleggen

Naast het onderhouden van een bedrijfstuin bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het aanleggen van een nieuwe bedrijfstuin. Uw tuin is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Kijk hier voor meer informatie over het aanleggen van bedrijfstuinen door NWG Hoveniers.

Een representatieve bedrijfstuin als visitekaartje van uw bedrijf?

Onze specialisten in groenvoorziening helpen u graag!